sâmbătă, februarie 20, 2010

Un alt fel de geanta :)

Se pare ca gentile continua sa ma obsedeze...
De data asta va arat un alt fel de geanta.
Se cumpara o geanta vintage neagra din piata de vechituri, in stare buna, se aduce acasa impreuna cu celelalte "comori" descoperite( intre care si o superbitate de sal rosu turbat dantelat cu numai 5 lei ! si o posetuta vintage aurie, impletita din rafie ,vezi poza de mai jos).

Se ia geanta neagra vintage (imi pare rau ca am uitat complet sa-i fac poza "inainte" :(( ), se curata bine cu apa  si sapun, se usuca, se vopseste cu acrilice (eu mai intai am dat-o cu alb iar apoi cu bronz), se lipeste o poza vintage imprimata pe panza, se mai lipesc niste snururi aurii si niste dantelute vopsite si iata ce s-ar putea sa-ti iasa "dupa":

si o poza de detaliu:
Urmeaza sa-i mai fac niste mici retusuri, iar apoi o dau cu cateva straturi de lac protector (vernis final). Pe urma am s-o port sa vad cum se comporta "in lume" :)

Ma mai asteapta cateva surate de-ale ei sa le machiez si sa le scot din nou in lume :)

8 comentarii:

Alexandra spunea...

Nu-i rau deloc! Ba e chiar foarte bine ...:-)
Singurul risc ar fi - dar eu nu ma pricep - ca vopselele sa se imprime pe hainele tale, eu am avut o geanta albastra "din fabrica" si totusi imi colora umarul sau pantalonii, depinde cum o purtam.

Le Petit Patch de Smaranda spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Le Petit Patch de Smaranda spunea...

Super de donner une seconde vie aux objets! C'est aussi"ma philosophie"!!!

lili.constanta spunea...

iti admir gentile de parca as asista la un spectacol! :)

Anonim spunea...

uauuuuuuu, arata grozav,imi aminteste de vremurile cind cumparam sandale de musama si le vopseam cu LUNAR(argintiu pt vopsit burlane).ma bucur ca a venit moda cind nu aruncam nimic,(pacat ca am aruncat alte prostioare mai demult) pa dana de la librarie

IrinaBohemianDance spunea...

Foarte frumoasa geanta !!Cu acest nou look sunt convinsa ca geanta va avea mult succes!!

Kisses,

Irina

Artemiza Vicky Ene spunea...

Ahaaa,..si tu esti virusata de targul de vechituri, te-am prins! ti-a iesit minunat, cam pot sa-mi imaginez cum arata inainte si fara poza. Eu cred ca singurul risc este sa se crape vopseaua, chiar sunt curioasa cum se va comporta. Daca e acrilic nu se ia pe nimic, dar exista riscul sa se crape. poate ca depinde si de strat? Stiu ca la o fabrica de marochinarie vestita, din Sibiu, daca-ti duceai o pereche de incaltari la revopsit (prin cunostinte, angajati,..) acestea erau curatate de vopseaua veche si degresate. Dar eu zic asa: la cat de frumoasa este, nu conteaza ce se intampla, daca da semne de deteriorare poate fi tinuta si ca obiect decorativ in casa.:)

Anonim spunea...

GREAT STUFF!!!
:)
Hugs and kisses