marți, martie 14, 2006

un blog nou!


Voi continua sa postez aici noutatile referitoare la quilting, patchwork, pozele cu quiltul la care lucrez, si va invit sa lasati comentariile voastre.
Va multumesc pentru comentariile anterioare, de pe yahoo 360. Imi face o mare placere sa le citesc !

Ca sa raspund Danielei si Elenei la intrebarile despre quilting, inca nu stiu cum il voi face, dar, fiindca lucrarea este destul de incarcata si din punct de vedere al modelului si din punct de vedere al culorilor, probabil ca voi prefera ceva mai simplu (quilting pe langa cusaturi, probabil). Elena, daca ai sa intri pe site-ul Getei , poti sa vezi de cate feluri pot fi cusaturile de quilting (dupa un model trasat, pe langa cusaturi, free-motion, etc).

Incerc sa postez poza quiltului la care lucrez, ca sa puteti vedea cum am mai progresat. In ultimele zile nu am prea avut spor la lucru, dar nu mai e mult si termin top-ul. Imi fac grija pentru vatelina, caci nu mai am deloc acasa si mi-e teama ca nu am sa gasesc in magazine. S-ar putea ca treaba asta sa ma intarzie la terminarea lucrarii.

Pe curand peticele !

7 comentarii:

Anonim spunea...

Ai progresat destul de mult, de ce te grabesti asa tare? Important este sa iasa frumos si sa-ti faca placere sa-l cosi! Despre vatelina nu stiu ce sa-ti spun, in Constanta nici nu stiu unde sa caut. Eu am o bucata mai mare pe care mi-a daruit-o Adina. Dar nu te ingrijora, trebuie sa gasesti pana la urma!
elena/cta/ro

Dora spunea...

Elena, ma grabesc fiindca de-abia astept sa-l vad gata si e o senzatie placuta, de implinire, atunci cand termin o lucrare.
Si pe urma, am atatea de facut: quiltul romanesc, sa vopsesc panza si multe alte proiecte care-mi zboara prin cap, mai ales ca, daca merg la Lyon, vreau sa duc cu mine cateva sa le arat fetelor.
Dora

Anonim spunea...

Esti f. talentata Dora. Schitele sunt super. Imi place noul tau spatiu virtual.
Mult succes si multe multe lucrari..(online ca sa vedem si noi)
Daniela

Dora spunea...

Multumesc, Daniela ! schitele sunt vechi, de cativa ani. Cand le-am luat intr-una din serile trecute si m-am uitat peste ele, mi-a venit asa dintr-o data un dor mare sa incep din nou sa desenez. Daca timpul asta ar fi mult, mult mai dilatat, sa putem face tot ce ne dorim...Am desenat in tinerete si o mini colectie vestimentara, am sa pun schitele zilele viitoare..deci stay tuned!:))

Anonim spunea...

Ai dreptate cand spui ca atunci cand incepi sa cosi nu te mai poti opri si abia astepti sa vezi cum iese. Dar eu mai raman cu un sentiment ciudat, ca ma despart de ceva drag... Si atunci trebuie sa incep altceva. Ca si la tine timpul liber pentru cusut este foarte putin, noroc de ganduri, ele n-au treaba cu timpul, alerga in voie cum vor ele.
Elena

...tiktakro... spunea...

Dora,
sunt incintata de quilt-urile expuse...superbe! sunt citeva care chiar mi-au lasat o urma de soare in suflet si dorinta nebuna de a coase repede-repede macar doua "petice". Felicitari si pt. noul blog, cu adevarat mult mai aerisit.
Cit despre vatelina, din cite am vazut eu, aici, in nord ( MM) exista in majoritatea magazinelor de profil, daca ai nevoie te rog apeleaza! Pina una-alta am sa iau "notite" despre masuri, preturi.
Teodora/Maramures/RO

Anonim spunea...

Imi plac desenele tale. Ai urmat ceva cursuri de arta plastica?
Elena