vineri, noiembrie 27, 2009

idei noi....

am idei noi pentru coliere! Va fi o noua colectie in stilul acesta. Deocamdata sunt in faza de proiect, urmeaza  sa le finisez:





Am folosit dantelele pictate pe care vi le-am aratat in postul trecut si care urmeaza sa fie montate pe fetru..


Am inceput un nou tablou mixed media pentru cursul "petit dolls". Deocamdata am desenat si colorat papusa, urmeaza sa compun background-ul , sa lipesc papusa, si abia atunci incepe adevarata distractie :) S-ar putea ca la final sa iasa ceva foarte diferit de ceea ce vedeti mai jos:

Hai sa va pun si un video cu Suzi Blu...Tipa e o figura! da'mi place tare mult de ea :)

2 comentarii:

lili.constanta spunea...

...si pe mine m-a impresionat filosofia de viata a lui Suzy dupa ce ne-ai spus despre ea. Dupa ce am ascultat-o, mi-am dorit sa am puterea de a ma arata lumii si mie, asa cum poate nu "mi-am permis" sa ma arat niciodata... si din acel moment, creativitatea nu mai are stavila... Sau asa-mi imaginez... :)) Vorba sora-mii, sunt cu ochii mari deschisi la creatiile tale! si aud in gand: Vai ce-mi place! Vai ce-mi place! :))

Elena spunea...

He...he...super ideea cu nasturi pentru coliere. Si eu sunt fan Suzy, chiar trebuie sa ai curaj pentru a trai in modul cum o face ea. Poate si de aceea are atata creativitate.