duminică, aprilie 06, 2008

Noutati / Novelties

Vreau sa va arat ce am lucrat in ultimul timp pentru viitorul meu magazin on line.
I want to show you what I have done lately for my future on-line store.

Asadar, iata inca doua quilturi care pot fi folosite ca si fata de masa (au dimensiunile de aprox.80/80 cm) dar pot fi si agatate pe perete, ca tablouri textile decorative:
Here are two other quilts which one can use as table cloths ( they are about 80/80 cm) or as wall hangings:


Primul quilt este "pisuit" si quiltuit la masina, iar la al doilea florile sunt aplicate cu mana si de asemenea e quiltuit cu masina.
The first quilt is machine pieced and machine quilted and the second is also machine quilted and the flowers are hand applique.

Am facut si o gentuta, tot cu aplicatii, de data asta insa am folosit vliesefix-ul de la Maria si a mers ceva mai repede :)
I also made a handbag but this time I fused the doll using vliesifix (a fusible web very similar to wonder under)


Iar acum, ceva ce imi doream de mult sa fac si in sfarsit azi am avut timp: o esarfa de matase pictata de mana. Mi-a placut tare mult sa ma joc cu culorile si sper sa am timp cat mai curand sa experimentez alte si alte tehnici de pictare. Esarfa de mai jos este pictata in tehnica cea mai simpla, culori si apa....mai exista multe alte tehnici care includ folosirea zaharului, a sarii, alcoolului, a guttei, etc.
And now something that I was planning to do for a long time but only today I had enough time to do it: a hand painted silk scarf. I enjoyed playing with colours very much and I hope to do it again soon. I would like to experiment with other and other techniques, for example painting with salt, sugar, alcohol, gutta, etc. This scarf is painted only using colours and water, the simplest technique.

15 comentarii:

Irina spunea...

Dora, toate sunt frumoase, dar cel cu trandafiri imi place in mod deosebit, modelul e tare fin.Pe cand deschiderea magazinului?Succes!

Dora spunea...

Multumesc Irina, ma bucur ca-ti plac! Magazinul sper sa-l pot deschide intr-o luna, maxim doua...e mult de lucru si timpul nu-mi prea ajunge :(

corina spunea...

Draga mea,
Ma bucur pentru tine, sunt sigura ca magazinul tau va fi un succes, ai atat de mult talent si bun gust incat trebuia cumva sa-ti faci munca "publica".

Ela spunea...

Toate sunt frumoase !Iti doresc spor la lucru in continuare , sa poti deschide cat mai curand magazinul.
Ela

tiktakro@yahoo.com spunea...

wow! cit de harnica ai fost!! lucrarile sunt minunate, atit de armonioase incit cu siguranta va scrie in curind dedesubtul lor : "SOLD OUT" ;))
Iti admir free-motion-ul!

QUILT UNIVERS spunea...

Dora..ce surpriza!! O gramada de lucruri faine ai facut. Andreea e innebunita de gentutele tale. Si mie imi place tot ce faci, dar cel mai mult ideea unui magazin on line.
Mult spor si inspiratiune!! Daniela

Peticelul lui Smaranda spunea...

Vai Dora, ce minunatii ai cusut! O sa fie vândute repede, sânt sigura!
Smaranda

Elena spunea...

Stiam ca ne pregatesti niste surpriza dar nu ma asteptam la atatea frumuseti. Esarfa pictata m-a dat gata! Elena

Sanda spunea...

Mie imi place mult quiltul cu lalele. Stii ca eu iubesc florile de primavara. Si geanta cu parul de foc :-) Ai vazut pe la Steilmann genti cu aplicatii la preturi exorbitante? N-am retinut firma care le facea, niste italieni. Si ale tale sunt la fel de frumoase.
Felicitari. Ma bucur ca esti bine si lucrezi asa lucruri deosebite.

BMonica spunea...

Ce de minunatii! Imi plac toate, dar parca si eu inclin spre lalele. Iar gentutele tale sunt o ne-bu-ni-e!
Felicitari si mult succes!

Anonim spunea...

Great work!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poseta e super ingenioasa!!!
Simo

PS I can't wait to hear all the news!!!!!!!

Geta spunea...

La fel cum ai vopsit esarfa, vopseste si bumbacuri, te rog...
Ar iesi cele mai faine materiale pentru quilting !
Si quiltuletul cu materialul cu trandafiri si bujori e irezistibil.

Anonim spunea...

Sabus! De ce nu pot vizualiza pozele? Nu mai ai cont pe Yahoo? Am incercat mai multe dintre link-urile cu poze si nu functioneaza, sper sa te ajute sesizarea mea sa rezolvi problema. Mult succes si inspiratie!

Dora spunea...

Merci pentru sesizare..pozele de pe yahoo s-au mutat pe flickr, dar acolo mi-am depasit limita de stocare si nu le mai arata...o sa incerc sa fac alte albume pe picassa web...

SMA spunea...

Foarte frumoase lucrarile tale, Dora! Fine si de bun gust. Tin pumnii pentru deschiderea magazinului!!!!
TE PUP, sMA