marți, septembrie 11, 2007

tot de la expozitie...

Desi a trecut o saptamana, printre problemele si treburile zilnice, imi vin in minte mereu flash-uri de la expozitie....
Imi dau seama ca, dincolo de reusita expozitiei si de faptul ca e o prima realizare importanta a grupului nostru, cel mai mult ma bucura faptul ca le-am intalnit "pe viu" pe prietenele mele de internet, membrele grupului "Peticelul International". Cu Smaranda si Adina ma mai intalnisem la Lyon si Praga, dar pe Elena, Liana, Ena, Tatiana, Julieta si Sanda le-am vazut pentru prima oara.
Imi amintesc cu placere cand le-am intampinat impreuna cu Ena, la gara din Resita, pe Elena si Liana...erau cu spatele la noi, iar Elena povestea ceva si gesticula cu aprindere. Imi aduc aminte ca m-a surprins faptul ca Elena era mult mai tanara decat parea in poze, iar Liana era si ea mai tanara decat mi-o inchipuiam eu din mesajele de pe mail (ei nu-i stiam chipul din poze). Ne-am pupat si mai apoi, dupa ce-am locuit trei zile in aceeasi camera, parea ca ne cunoastem decand lumea...ne prindea mereu ora 12 noaptea povestind:)
Tot la gara le-am intampinat si pe Tatiana si pe Julieta, pe care chiar daca nu le-as fi stiut chipul din poze, le-as fi recunoscur sigur dupa frumoasele genti patchwork.
Vineri am aranjat quilturile pe peretii salii muzeului din Resita si cu ocazia asta am facut si putina echilibristica pe scara :)

















Sambata a fost vernisajul, cu multi invitati, discursuri, a fost si televiziunea locala si a facut un reportaj, au fost jurnalisti, ce mai! adevarate vedete:))) Am primit chiar si cate o diploma din partea Muzeului.

















Sambata seara am fost invitate toate in curtea Smarandei si am fost rasfatate cu bunatati de Smaranda, Jean Marie(sotul extraordinar de simpatic al Smarandei) si mama Viorica (mama Smarandei)

















De la stanga la dreapta, suntem:Elena, Tatiana, Julieta, Ena, Dora, Adina, Liana, Smaranda si Sanda.

















Duminica am plecat un pic pe munte, la Semenic si Garana, sa respiram aer curat si sa privim un pic lumea "de sus" :))
aici Dora, Liana, Elena, Sanda si Teddy(fiul Sandei)














la o pensiune plina cu flori din Garana






















aici Liana, Teddy, Sanda si Elena:

















Dupa masa am strans expozitia si, simtind despartirea aproape, am mai tras de timp la o vorba...

















Iata si alte poze cu quilturi din expozitie...

A fost o experienta minunata, sper sa se mai intample cat de curand...
Alte poze de la expozitie puteti vedea aici si aici.

7 comentarii:

...tiktakro... spunea...

Hei...pina la 12 noaptea ati stat in povesti ??? ;)) atita noroc ca nu am fost si eu pe acolo ca nu ati fi apucat sa dormiti, mai deloc :))))
Las' ...pe data viitoare...daca mai ramine un loc liber , spun si eu "prezent" !

Anonim spunea...

Asa cum spui Dora si eu reiau fazele intilnirii si ma bucur ca
le-am trait, incet,incet ne vom cunoaste toate..
Adina

Alexandra spunea...

Deci aveai o poza "bomba" - cea de pe scara! :-)) Foarte draguta! Sper ca ti-a placut si tie excursia naostra pe Semenic si la garana!

Elena spunea...

Ce amintiri frumoase! Ai dreptate cand spui ca cel mai important lucru a fost ca ne-am intalnit. Multumesc pentru tot ce ai facut pentru noi si pentru quilturile tale atat de frumoase si colorate pe care am putut sa le vad cu ochii mei. Abia astept sa ne mai intalnim! Elena

marisa spunea...

Una bella mostra.Ciao

@irina_sweet_home spunea...

pe cand si la Bucuresti o expozitie ?

La Bastidane (Nathalie Locquen) spunea...

j'ai vu Elena ..... la prochaine exposition je viens vous voir.