marți, ianuarie 04, 2011

La Multi Ani!!

Va doresc Un An Nou fericit, plin de impliniri, lumina si dragoste!

In ce ma priveste, in ultimele zile din an m-a prins o noua pasiune: lucrul cu lutul polimeric. Totul a pornit de la o carte scrisa de Ronna Sarvas Weltman, o artista care creaza minunate bijuterii cu acest mediu. Citind-o, mi-am dorit imediat sa pot face si eu asemenea bijuterii. Asa ca, mi-am comandat pe net materialele necesare si acum le astept sa-mi soseasca. Intre timp, am inceput sa exersez cu putinul lut (fimo) pe care-l aveam acasa si am facut niste margele, pe care le vedeti mai jos:
Am facut si cateva modificari pe blog. In partea dreapta am restructurat lista de bloguri, in sensul ca am grupat blogurile pe categorii: peticelul romanesc, bloguri pe care le citesc curent, prieteni, quilting, lut polimeric, mixed media, bijuterie contemporana, papusi si design interior. 

Cred ca asteptati si vesti despre magazin :) Ei bine, a mers foarte bine de Sarbatori, am avut destul de multi vizitatori, dar cel mai important este ca au si cumparat lucrusoare. De azi ma apuc sa lucrez, ca trebuie sa umplu din nou rafturile! Programul va fi astfel: luni, marti si miercuri regim de atelier, inchis publicului, iar joi, vineri si sambata -magazin, deschis pentru public de la ora 10 la 17 (mai putin sambata cand va fi deschis de la 10 la 13).
Va arat si ultimele coliere lucrate in ultimele zile din anul ce-a trecut, inspirata fiind de culoarea sarbatoreasca rosu:

Inspirata fiind de alti bloggeri, am de gand ca, in fiecare vineri de acum inainte, sa postez articole despre artisti de pe net care imi plac si ma inspira. La inceput vor fi posturi despre bijuterie contemporana, un nou domeniu care ma bantuie in ultima vreme :)
Va las acum, fug la atelier! Va doresc un inceput de an cat mai rodnic!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Te felicit pentru ceea ce faci.Ma bucur pentru tine. Un An Nou fericit plin de realizari si mult succes...si sa ne dai de veste!
Carmina

Sanda spunea...

La multi ani si spor la toate pasiunile, vechi si noi!

QDO spunea...

La multi ani!
Iti doresc inspiratie, inspiratie si din nou inspiratie!

lili.constanta spunea...

La multi ani! Asteptam cu nerabdare...lutul polimeric! :))

Elena spunea...

La multi ani, Dora! Iti doresc un an spornic si magazinul plin. Elena