vineri, ianuarie 14, 2011

Friday inspiration

Pentru momentul de inspiratie de azi, am ales sa va arat poze de la vernisajul Salonului de iarna 2010/2011 al Filialei din Arad a Uniunii Artistilor Plastici din Romania.
Magazinul meu este vis a vis de Galeria de Arta Delta unde s-a tinut vernisajul incepand cu ora 18, exact ora la care am inchis eu azi. Nu stiam de eveniment, dar, vazand prin geamuri miscare in galerie, am intrat presimtind ca o sa vad ceva frumos. Si asa a fost. Nu am reusit sa fotografiez chiar toate lucrarile din cauza vanzolelii din sala. Iata pozele:
























Imi cer scuze pentru calitatea slaba a pozelor si pentru faptul ca nu am mentionat autorii lucrarilor, asta din cauza ca nu aveam nimic de notat la mine. In ce ma priveste, ca un om care frecventeaza nu atat de des pe cat ar trebui expozitiile aradene, am recunoscut stilul artistilor:  Mihai Takacs ( al carui "Interior cu damigeana goala" a fost una din lucrarile mele preferate din expozitie), Onisim Colta (de asemenea, una din lucrarile dumnealui s-a numarat printre preferate), Laurian Popa (incepe sa devina unul dintre pictorii aradeni preferati ai mei), Gyongyi Pasztor Fodorean, Joe Eisele Szucs si Ioan Kett Groza.
Va invit sa vizitati expozitia, care ramane deschisa pana in 14 februarie, daca am retinut eu bine. Si daca tot veniti la expozitie, treceti si pe la mine, la magazinul "Zona Quilt"(str. Eminescu nr.1, vis a vis de libraria Corina), decshis joi, vineri si sambata !!! :)))))))

Un comentariu:

Elena spunea...

Asa da vecini!