joi, decembrie 16, 2010

Va multumesc !

In primul si-n primul rand vreau sa va multumesc! Am fost impresionata de toate mesajele de incurajare pe care le-am primit inainte de deschiderea magazinului, atat aici pe blog, cat si prin e-mail. Toate m-au sustinut, m-au bucurat si mi-au intarit convingerea ca fac bine ce fac, ca sunt pe drumul cel bun.
Daca la inceputul acestui an cineva mi-ar fi zis ca in decembrie voi deschide propriul meu magazin cu lucrusoare handmade, as fi zis ca nu e intreg la minte :)  Nici nu-mi dau prea bine seama cum s-au legat lucrurile...cert este ca in ultimele 3 luni tot ce statuse la dospit undeva in subconstient, a inceput sa dea pe dinafara. Si multumesc pentru asta prietenei mele Diana, care a tras mereu de mine si nu a contenit niciodata sa creada in mine (mult mai mult decat o faceam eu :), peticelelor de pe grupul "Peticelul international" care tot timpul mi-au laudat creatiile si m-au incurajat, lui Fifi, care imi trimite minunate email-uri de incurajare si bineinteles, voua, cititoarelor blogului meu care imi scrieti comentarii atat de frumoase.
Si acum , fiindca stiu ca sunteti nerabdatoare sa vedeti poze cu magazinul, iata-le mai jos:















Azi am avut primele vanzari si am primit si o comanda!
Mai mult poze vedeti aici.
Va doresc o seara frumoasa,

10 comentarii:

betty spunea...

Cat sunt de bucuroasa sa te felicit
pentru sarbatoarea asta !!!!!
Bravo Dora,bravo Diana,
jos palaria! !!!!!
Mult succes,multi vizitatori
Sa lucrezi cu drag,cu spor,cu creativitatea si stilul tau caracteristic.
Pupici multi,
Betty

Csilla spunea...

Bravo Dora! Iti doresc mult succes, multe comenzi si vanzari! Chiar te inteleg :) daca cineva acum un an mi-ar fi spus ca acum voi avea un shop online de materiale si fire care deja incepe sa mearga binisor si as fi zis ca e imposibil, ca eu nu cred si iata acum am micul meu webshop care a inceput sa vreasca :) ai un magazin tare dragut caruia ii doresc viata lunga si frumoasa!

Andreea spunea...

Felicitari si mult mult succes!

Anonim spunea...

Draga Dora,
te felicit din tot sufletul pentru ceea ce ai realizat.
E prea putin spus ca este un magazin sau un atelier...eu il vad ca o expozitie de arta, cu vanzare....Stiu ca toate lucrusoarele expuse acolo sunt facute de mana ta si era pacat ca sa nu le vada si altii si de ce nu, sa le si cumpere....pentru ca talentul tau debordeaza si poti sa faci mereu alte si alte creatii minunate.
Cat bun gust exista in lucrurile facute de tine si in modul in care ai aranjat expozitia!
Cred ca este o oaza de fericire si lumina pentru oricine care intra acolo....

Carmina

kimiru bijoux spunea...

Dora, eu te sustin, am scris si pe blog despre magazinul tau, sper ca el sa primeasca atentia pe care o merita pentru ca chiar este un loc special si mai sper ca tanti Criza sa nu indrazneasca sa intre in el. Sa nu se uite nici macar in vitrina! Te admir pentru curajul avut, dar si pentru puterea de a duce lucrurile pana la capat. Esti o adevarata inspiratie. Ma bucur ca exista un astfel de magazin ca al tau, ii doresc multi vizitatori, iar tie numai lucruri bune!

Te pup!
Miruna

Mihaela spunea...

E minunat! Nu e un magazin, e o casuta de artist unde sa te refugiezi cand te saturi de urât...
Bravo!
Iti doresc multa putere si inspiratie, iar lucrusoarele tale sa-ti intrupeze cat mai exact ideile!
Acum am un motiv serios sa ajung in Arad!
Iti tin pumnii in continuare!

Unknown spunea...

ce ma bucur pentru tine!!!!
sa ai succesul succesurilor si multe cliente dragute ;)
cu drag
andra

lili.constanta spunea...

Felicitari, Dora! La fiecare pas prin atelier m-am entuziasmat: "Oooo, ce idee minunata! It's lovely! Oooo, cata munca!" Deja am pus ochii pe cateva creatii! :))

Sanda spunea...

Iata un vis implinit! Felicitari din inima si un An Nou cu multe, multe realizari si vanzari pe masura!
Sanda - o cititoare :-)

Elene spunea...

Nu cred ca-ti poti imagina ct de mult ma bucur pentru magazinul tau! Este perfect si cu totul special! Sa-ti mearga bine, o meriti din plin. Si pup-o pe Diana din partea mea!