miercuri, noiembrie 17, 2010

Brose

Azi in atelier am lucrat brose.

Dulapiorul pictat si suportul de farfurioare le-am cumparat duminica din piata de vechituri, impreuna cu tabloul de mai jos:
Iar acum, brosele:

Maine voi continua cu brose si voi incepe colierele. Simt cum timpul trece mult prea repede si am momente cand ma intreb daca voi fi in stare sa deschid magazinul in decembrie....dar pe ansamblu sunt inca optimista si incerc sa nu intru in panica :)

7 comentarii:

Mihaela spunea...

Heeei,curaj!
Cu siguranta vei putea sa-l deschizi la timp! Sentimentul de "slow motion" il cunosc, asa ca iti tin pumnii...Dupa "bilanturile" ilustrate de sfarsit de zi,oaspetii atelierului vor avea din ce alege.
Incepe o noua zi...
Spor la lucru si muza harnica!

Fifi spunea...

cum sa nu poti umple magazinul de marfa si mai ales de clienti? mai ai juma de luna... deci timp... ar mai fi... tu sa ai chef de creat... ;)

brosele sint bestiale!!!

apropos ... eu de cite ori ma intilnesc cu cite cineva...e imposibil sa nu-mi admire brosa de la tine , pe care o port pe haina.. sint niste yo-yo prinsi pe o pisla (asta daca nu mai stii ce model am) e de mare efect ptr ca se poate purta zilnic ... deci ... zilnic iti trimit gindurile mele de multumire...

spor la treaba draga Dora

lili.constanta spunea...

Suntem alaturi de tine! :))

Elena spunea...

Nu stiu ce-mi place mai mult! Mobilierul pictat...atmosfera vintage... brosele...totul imi place! Si nu dispera, lucreaza in liniste si vei vedea ca in decembrie va fi plin magazinul.
P.S. Vreau si eu la piata de vechituri!!!

...tiktakro... spunea...

Minunate brosele...atita culoare si forma in micul tau atelier incit ma simt ca un copil intr-un magazin de bomboane ;)...
Te rog, cind mai gasesti asa frumuseti la piata de vechituri cumpara-le in dublu exemplar :D

Tin pumnii sa mearga totul ca pe roate...eu sunt linistita ca deschiderea va fi perfecta ! Spor la cusut!

QUILTONLINE spunea...

Superbe brose,
superbe colierele.
Felicitari si curaj fiindca esti puternica .
Ortansa

Ani spunea...

Minunate brose, am gasit un tutorial si am lucrat cateva, sunt incantata de cum au iesit. Se pot vedea pe ani-handmade.blogspot.com