marți, octombrie 17, 2006

Quilt peisaj

Grupul "Peticelul" si-a propus sa finalizeze pana la sfarsitul anului un proiect care presupune realizarea de catre fiecare dintre noi a unui quilt peisaj, de diferite dimensiuni. Este permisa orice tehnica.
Am inceput sa lucrez si eu la al meu, desi nu stiu daca acesta va ramane in final. Daca voi avea timp suficient, voi mai incerca sa fac inca unul.


Am trasat cu creionul un desen pe un material de fond: o casuta in mijlocul unui peisaj cu dealuri (am eu ce am cu casutele, "Utopia" mea e tot cu casuta :))








Am inceput sa lipesc, cu un lipici special pentru textile, bucatele de materiale, astfel incat marginile lor sa fie petrecute una peste alta. Fondul de dedesubt nu trebuie sa se vada.
Am inceput cu albastru pentru cer...







am continuat cu verdele copacilor si colinele maro...












si acesta este stadiul actual. Urmeaza sa mai lucrez la sectorul verde, la casuta, iar imbinarile vreau sa incerc sa le fac cu cusaturi decorative, cum am vazut la artista olandeza.

6 comentarii:

...tiktakro... spunea...

Dora, aproape ca-mi vine sa te copiez... la tehnica! pare ATIT de simplu cum explici tu...da' stiu eu ca doar pina ma asez in fata masinii dureaza impresia.;o))
Felicitari si spor la treaba! arata minunat!la ritmul in care lucrezi, in mod sigur mai ai timp pentru inca unul .
abia astept sa vad cusaturile decorative..
Teodora.

Anonim spunea...

bravo, Dora, arata bine si asa, abia astept sa vad finalul!

Anonim spunea...

Uau! :-)

Anonim spunea...

Cred ca trebuie sa incerc si eu peisajul la dimensiunile din proiect. Al tau va iesi foarte bine, abia astept sa-l vad la final!
Elena

Boxwood Cottage spunea...

Hi Dora,

your quilt is very beautiful!

Unfortunately I can't read your language, but I wanted to thank you for the gracious comment you have left on my blog! :D

BMonica spunea...

Imi plac tare mult "tablourile" de acest fel,iar al tau arata deja foarte frumos.De mult timp doresc si eu sa realizez unul dar acum dupa ce am vazut cum ai facut sunt mai hotarata ca niciodata.
Abia astept sa vad cum va arata tabloul tau la sfarsit.