luni, octombrie 09, 2006

Inspiratie..

Ma bucur foarte mult ca v-a placut camera lui Tasi si multumesc pentru comentariile voastre de apreciere!
Ca sa raspund Sandei, pe mica bancheta de sub pat vreau sa "arunc" niste pernite colorate, pe care urmeaza sa le confectionez, probabil din materialele vopsite de mine. Pe patul de deasupra vreau sa-i pun cuvertura la care inca lucrez (cea mult colorata, daca va amintiti), desi acolo sus, nu se va prea vedea...inca ma mai gandesc.
Elena, in ceea ce priveste ideile, inspiratia, de vina e ...Franta cu Lyonul si mai ales Parisul :)) Inca mai port nostalgia stradutelor si cafenelelor si teraselor din Montmartre...
Aveam acasa o carte de amenajari interioare "Kidspace Idea Book" cu multe poze cu camere pentru copii. Spre fericirea mea am gasit-o pe aceasta, care creaza iluzia unei stradute din Paris, cu ferestre, ghivece de flori, vitrina unei "Boulangerie" si a unei cafenele si chiar un hotel.





Atat mi-a trebuit !
Am aratat poza unor artisti si i-am rugat sa-mi picteze pe perete cateva elemente de acolo. Pe urma, restul s-a inchegat usor. Pacat ca odaia e cam micuta, nu poate cuprinde tot ce as fi vrut eu.
La inceput Anastasia era cam reticenta. Imi reprosa ca am gandit totul fara ea (pai, daca era plecata in tabara ;) si ca am facut cum imi place mie (touché :)) Ea ar fi vrut ceva mai rock&roll (vezi varsta :)) Dar, vreau sa spun ca acum n-ar mai pleca din camera si ii place nespus, mai ales cand se catara sus in patul suspendat :)
VICTORIE!!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Este super!Nu-mi vine sa cred cat de frumoasa a iesit! Bravo!
Elena

Anonim spunea...

I see now where the inspiration came from. You did such a fantastic job!!!

Anonim spunea...

Cand eram mica, visam sa-mi aranjez in camera o padure cu trunchiuri si frunzis, cu buturugi si animale. Ma bucur ca in ziua de azi copiii nostri se pot bucura de imaginatie si poezie in odaile lor.
Felicitari, Dora, foarte reusit aranjament! Mai frumos decat in revista:-) Poate ca pernutele ar putea fi in forma de ghivece de flori sau...de chitare electrice:)

ena spunea...

e minunata si deosebita,cred ca este si unicat,sa fiti sanatosi si fericiti
ENA

Petit Patch spunea...

Dora, cred ca esti si tu un pic ca în vis în camera lui fiica ta!
Picturile facute de prietenii tai sânt foarte reusite ; au recreat atmosfera pariziana!
Smaranda